OVER ONS

Mijn naam is Bas Meijer, eigenaar van Differsence. U kunt mij inschakelen als organisatieadviseur, trainer of interim-manager.
Op het gebied van procesverbetering, maar ook als het gaat over klantcontact of de effectieve inzet van medewerkers.
Bij elke vraag heb ik aandacht voor al deze aspecten, zodat ze elkaar versterken. En het beste in uw bedrijf naar boven halen.

Achtergrond|Ik ben QRM Alpha Managementprofessional, wat betekent dat ik me bezighoud met het optimaliseren van processen. Want verkorten we de doorlooptijd, dan komt de kostenbesparing vanzelf. Daarnaast heb ik Technische Bedrijfskunde gestudeerd met CRM als specialisatie. Deze kennis heb ik jarenlang in de timmerindustrie toegepast, waar ik als bedrijfsleider werkte. Sinds 2014 ben ik actief als adviseur voor uiteenlopende productiebedrijven. Samen met een netwerk van professionals onderzoek ik hoe zij effectiever en efficiënter kunnen werken.

Meer rendement Oplossingen die werken, nu en in de toekomst, daar ga ik voor. Met hulp van Differsence optimaliseren de processen, benutten medewerkers hun kwaliteiten en is het resultaat van hoog niveau.
Zo werken we samen aan tevreden klanten en meer rendement.
Haalt u alles uit uw bedrijf wat erin zit?

Google+
twitter
linkedin